Anneke van de Geijn

Geplaatst op » 2 december 2018

Even voorstellen

Mijn naam is Anneke van de Geijn en in januari 2017 ben ik samen met mijn man van Dieren naar Wageningen verhuisd. Onze twee jongens, Thijs en Sjoerd zijn inmiddels volwassen en wonen zelfstandig.

In het verleden heb ik bij verschillende dagverblijven gewerkt, zowel bij grote stichtingen als op kleinschalig niveau. Natuurlijk hebben beide voor- en nadelen maar mij spreekt het kleinschalige het meeste aan omdat je sneller een persoonlijke band opbouwt met de kinderen, ouders/verzorg(st)ers en je collega’s. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en boeiend omdat ze onbevangen en oprecht zijn. Wat ik ook mooi vind om te zien is hoe kinderen zich kunnen verwonderen over dingen die wij als volwassenen als vanzelfsprekend ervaren. Het goed begeleiden van kinderen in hun ontwikkelingsproces zie ik als een leuke doch serieuze uitdaging. Dit is een grote verantwoording waarbij een goede vertrouwensband en open communicatie erg belangrijk zijn.

Ik hoop dat ik er aan kan bijdragen dat uw kind zich goed kan ontwikkelen in een warme sfeervolle omgeving.  

 

[ Terug ]

bloemonderzeeerbloem