Oudercommissie

Wat doet de oudercommissie?
De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan de directie over het kwaliteitsbeleid, zoals openingstijden, prijsstelling, veiligheid, voeding, pedagogisch beleid etc.

Dus wanneer je onderwerpen hebt waarvan je denkt dat de oudercommissie zich er eens over moet buigen, dan horen we dit graag!

Wie vertegenwoordigen de ouders?
De oudercommissie bestaat momenteel uit onderstaande leden die zich hieronder aan u voorstellen. Zij vertegenwoordigen de ouders en kinderen van Eigen Wijs en zijn bereikbaar via het e-mailadres  van eigen wijs info@eigenwijs-ede.nl. Uiteraard kun je hun ook op Eigen Wijs aanspreken.

Mocht u interesse hebben in deelname aan de oudercommissie binnen Eigen Wijs dan hoor ik dat graag !

Marjoes van Doorn

0318-653890 of via contact in de site

Jolijn

Ik ben Jolijn Groot Kormelink en woon samen met Gilian Rijnsaardt.
Samen hebben wij een zoon; Duco. Duco zit nu een aantal maanden op Eigenwijs in groep Tinkel.
In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut bij Revalidatiecentrum Klimmendaal. Hier werk ik, samen met de revalidant, aan het optimaliseren van hun fysiek functioneren.
Ik vind het daarbij belangrijk de wens van de revalidant en hun omgeving hierin mee te nemen. Om zo samen tot een zo goed mogelijk resultaat toe te werken.
Vanaf het begin dat Duco naar de opvang gaat merken we dat hij het naar zijn zin heeft. Er worden leuke activiteiten gedaan op de groep en er is een veilige sfeer. Ik wil als ouder graag betrokken zijn bij de werkwijze en ontwikkelingen van Eigenwijs. Daarom heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie. Hopelijk kan ik hierin een positieve bijdrage leveren en samen blijven zorgen voor een prettige en veilige omgeving voor de kinderen.

Simone

Ik ben Simone ter Maat, getrouwd met Robert en samen zijn wij papa en mama van zoon Ferre en dochter Pip. Zelf werk ik 28 uur als endoscopieverpleegkundige in ziekenhuis de Gelderse Vallei. Hierbij doen wij met name onderzoeken en behandelingen op maag, darm, lever en long gebied. Het is een enorm leuke baan waarbij het allemaal draait om zorg dragen voor mensen. 

Ferre heeft ruim 2 jaar op TamTam gezeten en  het daar enorm naar zijn zin gehad. Hij kwam binnen als peuter van 2 jaar en heeft vorige week als kleuter van 4 jaar afscheid moeten nemen.  Gelukkig hoefde ik als mama nog niet helemaal afscheid te nemen van Eigen Wijs.
Pip is net 9 maanden en is afgelopen week voor het eerst een hele dag naar Tuba gegaan. Ze lijkt het er naar haar zin te hebben. Ze wordt heel liefdevol ontvangen en nemen alle tijd met haar.  Op de babygroep had ik geen ervaring maar dat kan ik nu gaan ervaren.
Een paar maanden geleden heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie, zo kan ik meedenken met de ontwikkelingen binnen Eigen Wijs en samen met Jolijn de oudercommissie weer opnieuw vormgeven. 

Ik hoop op een fijne tijd! 

Pauline

Mijn naam is Pauline de Koning, ik ben 26 jaar en ik woon samen met mijn man Wim en onze dochter Lottie (okt. 2021) een paar straten van Eigen Wijs. Op de donderdag en vrijdag gaat Lottie gezellig naar Tinkel en werk ik bij een makelaarskantoor in Ede op de binnendienst. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vrienden en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.

Groetjes,

Pauline

 

Daphne

Hallo allemaal,

Ik wil me even voorstellen als nieuwe ouder in de oudercommissie ’t Refrein.

Sinds een paar weken heb ik me aangesloten bij de commissie omdat ik het leuk vind om mee te denken over besluiten en om er voor te zorgen dat af en toe de pedagogisch medewerkers extra in het zonnetje worden gezet.

Ik heb een dochter, Yalou, op Tamtam en een dochter, Charlie op Tinkel. Zelf werk ik 3 dagen in de week als leerkracht van groep 8 op een school in Bennekom.

Ik  heb zin om samen met de andere 3 dames na te denken over allerlei activiteiten voor de kinderen, de groepen en de PM’ers!

Groetjes Daphne

bloemonderzeeerbloem