Communicatie met ouders

Geplaatst op » 26 oktober 2012

Zes weken voor de startdatum van de opvang ontvangt u als ouder de inloggegevens voor onze ouderapp Konnect. Hierin wordt in het digitale schrift de ontwikkeling van uw kindje vastgelegd. Dagelijks worden er foto’s gemaakt die toegevoegd worden. U kunt vooraf al dan niet toestemming geven voor het fotogebruik.
Het is natuurlijk voor de beroepskrachten maar ook voor de kinderen,  leuk als ook de avonturen van thuis erin komen !

De pedagogisch medewerker van de groep van uw kind kan via het digitale systeem uw afmeldingen zien en ook eventuele extra aanvragen. Voor extra aanvragen geldt dat we die pas 7 dagen vooraf bekijken en goedkeuren of op de wachtlijst plaatsen. De kinderen met een flex contract worden namelijk 7 dagen vooraf ingepland.

Naast de dagelijkse breng en haal momenten, worden binnen Eigen Wijs diverse ouder contact momenten georganiseerd. Ieder jaar organiseren we een avond voor alle ouders waarbij er gekozen kan worden uit diverse workshops.

Elke groep afzonderlijk organiseert een ouder-kind activiteit in een weekend. Dit kan bijvoorbeeld een speurtocht zijn of snoezelen met uw baby.

Eén keer per jaar vinden de “ de vijftien minuten gesprekjes” plaats waarbij u de gelegenheid heeft met de mentor van uw kind van gedachten te wisselen over uw kind. Mochten vijftien minuten te kort zijn dan kunt u natuurlijk altijd een aparte afspraak maken. Dit geldt eigenlijk het hele jaar door. Zit u iets dwars of wilt u gewoon even op uw gemak bijpraten, dan kunt u altijd een afspraak maken. Als de pedagogisch medewerkers met u willen praten over uw kind, dan zullen zij een afspraak met u maken.

 

bloemonderzeeerbloem