Natasja van de Haar

Geplaatst op » 1 april 2015

Ik ben Natasja en werk sinds 2008 op de groep TamTam. Daarvoor heb ik in Barneveld gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Ik woon in Ede en ben getrouwd met Bram. De eerste jaren heb ik 4 dagen op de groep gewerkt maar sinds in 2011 mijn zoontje Merlijn is geboren ben ik 3 dagen gaan werken. December 2014 is mijn jongste zoontje Joris geboren. Ik vind het heerlijk om met peuters te werken. Te zien hoe ze, vanaf dat ze met 1,5 jaar doorstromen vanuit de babygroep, zich in 2,5 jaar ontwikkelen tot een echte kleuter die er helemaal naar toe is om naar school te gaan.. en ze bij die ontwikkeling te ondersteunen. Kinderen zijn zo vrolijk, eerlijk, grappig, energiek en puur, en daar geniet ik elke dag weer van!

 

 

 

 

 

[ Terug ]

 

bloemonderzeeerbloem